Heren HC Twente een maatje te groot voor Overbetuwe

Vandaag, zondag, speelden de heren van HC Twente weer de eerste wedstrijd na de winterstop. Ze speelden uit tegen Overbetuwe in Elst. Het begin was sterk en al na 5 minuten vond Wouter Smulders het net (0-1) Daarna bleef het langs stil, want de 0-1 bleek ook de eindstand van het 1e kwart.

Het 2e kwart waren ze eindelijk wat meer gewend aan het veld en vonden elkaar weer vaker. Dit leidde tot 4 mooie goals. Wouter Mulder en Tim Jongman namen beide 2 goals voor hun rekening waardoor het met rust 0-5 stond.

Ook het 3e kwart was Twente duidelijk de bovenliggende ploeg. Hoewel Overbetuwe er alles aan deed, lukte het de Twentse heren ook in deze kwart nog twee doelpunten te maken via Olivier Bronk en nogmaals Wouter Smulders. Het 4e kwart bestond voornamelijk uit extreem veel kansen, maar helaas werd hieruit niet gescoord.

De eindstand bleef 0-7 de 3 punten gingen mee naar Hengelo. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Dieren H1 op het programma. Doelpuntenmakers:Wouter Smulders 4x, Olivier Bronk 1x, Tim Jongman 2x