Opnieuw winst VKC ‘03, nu tegen de (nieuwe) koploper

VKC ‘03 mocht na 6 overwinningen waarvan de laatste tegen de koploper, het afgelopen zaterdag opnieuw opnemen tegen weliswaar de nieuwe verse koploper Trivia. Waar Trivia de koppositie wilde proberen te behouden had het team uit Tubbergen niks te verliezen. Coach Robert had duidelijke woorden voor de wedstrijd, waarna in een met publiek overladen Vlaskoel beide teams begonnen met een fanatieke start.

Bram Paus opende met een prachtig doelpunt de wedstrijd. Waar binnen 2 minuten de eerste 2 P-tjes al binnen waren voor VKC wist Trivia hier niet direct uit te scoren. VKC had richting het eind van het eerste kwartje al 5 streepjes achter de U20 staan waar Trivia het netjes tot de 0 had gehouden, echter hebben ze uit deze overtal situatie maar eenmaal weten te scoren door de strakke verdediging. De eerste periode werd door beide teams met volle moed afgesloten met een 4-3 tussenstand.

De tweede periode werd de trend van de eerste periode door beide teams behoorlijk goed doorgezet. De eerste man meer situatie werd gelijk gebruikt door de heren van VKC. Waar doelpunten aan beide kanten fraai werden afgemaakt stond er een 6-5 stand op het scorebord met het wisselen van kant.

Gedurende het derde kwart kwam VKC als een dolle stier op gang. Na een tweetal minuten spelen verrasten ze Triva met een waar doelpunten festijn. Binnen 70 luttele seconden werd maar liefst 5x gescoord door de thuis spelende ploeg. Door een juiste combinatie van perfect uitgespeelde situaties en echt teamwork, kon een score van 13-8 worden genoteerd op het digitale formulier.

In het vierde kwart probeerde de koploper nog een poging te doen om het aantal doelpunten een beetje op te krikken. Helaas wisten de keepers van VKC de flow van de voorgaande periodes door te zetten. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 15-12.

Doelpunten: Bram Paus: 5 keer, Rob Kienhuis: 2 keer, Raymond Broenink: 2 keer, Jurian Krom: 2 keer, Gerben Eertman: 1 keer, Niek van der Molen: 1 keer, Ruben Weghorst: 1 keer en Rogier Krom: 1 keer.