Bon Boys laat punten liggen tegen Vogido

Bon Boys had zondag de stap naar de onderkant van de middenmoot willen zetten, maar de ploeg moest zich tegen Vogido tevreden stellen met een punt: 3-3. Een dramatische start en een late gelijkmaker braken het wisselvallige Bon Boys op. Er waren zondagmiddag acht minuten gespeeld toen het al 0-2 was. Wie na 25 minuten weer naar het scorebord keek zag tot zijn grote verbazing dat het opeens 3-2 was voor Bon Boys. Hoe krankzinnig wil je het hebben? De doelpunten kwamen op naam van Dani Bultman en Jeffrey Zijlstra 2 x.

Uiteindelijk bleek de pauze een hinderlijke onderbreking te zijn voor Bon Boys, want vanaf de eerste minuut was het ritme van even daarvoor verdwenen. Vogido koos er voor, met de wind in de rug, meteen één op één te gaan spelen en de boel vast te zetten. Normaal gesproken is dat een ideaal scenario voor Bon Boys. De ruimte was er, maar Bon Boys ging daar de gehele tweede helft heel matig mee om.

De mogelijkheden om tot een kans te komen waren er volop, maar telkens ontbrak het aan overtuiging en zuiverheid in de beslissende pass. Vier minuten voor tijd sloeg Vogdio opnieuw uit een standaardsituatie toe. Een vrije trap van de zijkant werd bij de tweede paal binnengekopt: 3-3.