Koploper Invicta te sterk voor TOP

Afgelopen zaterdag stond er een thuiswedstrijd tegen koploper Invicta op het programma. TOP staat op een 6e plek met 5 punten en heeft nog wel de nodige punten nodig om zich te handhaven. Mogelijke bonus punten tegen Invicta zouden goed van pas komen. Om 15:40 begonnen beide ploegen aan de wedstrijd.

TOP begon sterk en wist via o.a. enkele afstandsschoten op een 4-2 voorsprong komen. Doormiddel van een time-out aan de kant van Invicta kantelde de wedstrijd. TOP verloor de controle, en wist zich niet meer onder de druk van Invicta uit te spelen. Er werd in de eerste helft nog maar één keer gescoord door TOP. Ruststand bedroeg 5-10.

In de uitwedstrijd kwam TOP na een forse achterstand nog redelijk goed terug in de wedstrijd, afgelopen zaterdag leek het hier ook op. TOP kwam nog terug tot 10-13 maar daar hield het ook op voor de toppers. Invicta scoorde tweemaal oprij en besliste daarmee de wedstrijd. De scheidsrechter floot af bij een 12-17 eindstand.

Opnieuw geen bonuspunten voor TOP, wel behoudt de ploeg uit Vroomshoop plek 6 doordat naaste concurrent Harkema won van EKC 2000. TOP gaat komende zaterdag op bezoek bij Regio’72 uit Vaassen, opnieuw een ploeg die bovenin meedraait om de promotie plekken. Aanvang van deze wedstrijd is om 17:50 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer