Finette Scholten GV Wierden turnt toch haar kwartfinale 2e divisie

Afgelopen weekend waren  de kwartfinale turnen 2e divisie in Volendam. Finette had zich hier tijdens de regionale wedstrijden voor geplaatst. Helaas liep Finette 6 weken een vervelende blessure op. Ze had haar teen uit de kom en brak haar teen. Het zou spannend worden of zij zou kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Na een herstelperiode mocht zij 2 weken geleden weer voorzichtig beginnen met belasten. Dit ging gelukkig goed en een week voor de wedstrijd kon de beslissing gemaakt worden om toch deel te nemen aan de wedstrijd.

Helaas moesten haar oefeningen hier en daar wel worden aangepast en miste zij ritme in haar trainingen. Ondanks de summiere voorbereiding liet Finette mooie oefeningen zien. Vooral brug liet ze zien wat ze kon en turnde een hele goede oefening. Helaas ging het op het laatste toestel, de 10 cm dunne balk, niet helemaal goed en was duidelijk te zien dat ze ritme miste.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer