Jolly Jumpers door blessures en ziekte niet naar Den Helder

De dames van Jolly Jumpers hebben de competitiewedstrijd, die voor vanavond op het programma stond in Den Helder, noodgedwongen moeten afzeggen. De reden is dat het team van coach Mart Kieftenbeld te kampen heeft met veel blessures en ziekte en heeft daardoor te weinig speelsters.

Jolly Jumpers verliest de wedstrijd reglementair met 20-0 en krijgt naast een boete van de Basketbal Bond ook twee punten in mindering. Door deze afzegging kan het team uit Tubbergen een plaats om de landstitel wel vergeten. Jolly Jumpers moest nog een plaatsje stijgen om de play-off wedstrijden te halen ten koste van Den Helder. Voor het begin van dit duel had Jolly Jumpers een achterstand van vier punten en dat is door deze afzegging oploopt tot acht punten.

Foto archief.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer