Jolly Jumpers onderuit in Barendrecht

Dit weekend stond voor Jolly Jumpers de wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. De meiden gingen zonder verwachtingen richting Barendrecht. Doordat er nog steeds geblesseerden zijn en 2 speelsters ziek, wordt er met 8 speelsters afgereisd richting het westen. De meiden van Binnenland namen in de beginfase van de wedstrijd direct de leiding. Hier maakten de roodhemden zich niet druk om en bleven hun eigen spel spelen. Door goede aanvallen te spelen en agressiviteit te tonen kwamen de meiden tot leuke scores. De teams zochten de kleedkamer op met een stand van 47-20.
Na de rust ging Jolly Jumpers verder in een zone, daar haalden de Tubbergse dames een aantal mooie fast-breaks uit. Echter liep de thuisploeg beetje bij beetje uit. Ondanks dat, bleven de gasten tot het einde vechten voor elke bal. De wedstrijd eindigde in een stand van 89-32.
Jolly Jumpers focust zich nu op de wedstrijd van komende dinsdag. Er wordt dan tegen in en tegen Den Helder gespeeld om 20.30 uur. De eerst volgende thuis wedstrijd is op zaterdag 7 maart om 18:30 uur tegen Loon Lions in Sportcentrum de Vlaskoel.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer