Tim Gilissen benoemd tot technisch directeur Heracles Almelo

Het bestuur van Heracles Almelo heeft Tim Gilissen benoemd tot technisch directeur van de club. Tot op heden was Gilissen technisch manager. De benoeming gaat in per 1 april. Gilissen vormt daarmee samen met algemeen directeur Rob Toussaint de directie van Heracles Almelo.

“De benoeming van Tim tot technisch directeur is een bevestiging van zijn ontwikkeling en functioneren”, licht voorzitter Hans Bredewoud het bestuursbesluit toe. “Bovendien bouwen we hiermee aan het fundament als het gaat om de toekomst van onze club. Want ondanks -of misschien juist- in deze maatschappelijk onzekere tijd is het goed te kijken naar de lange termijn en de stabiliteit binnen de organisatie. Hiermee gaan we terug naar een tweekoppige directie, zoals jarenlang het geval is geweest.”

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer