Uitstel 7e editie van Jumping Schröder Tubbergen

Vandaag is het bestuur van Jumping Schröder Tubbergen bij elkaar gekomen om te overleggen of de 7e editie van het concours in mei zal plaatsvinden gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het bestuur heeft unaniem besloten om het voor nu uit te stellen naar een nader te bepalen datum.

Voorzitter Wim Schröder:  “Wij hebben de laatste weken de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet gevolgd en zijn van mening dat het onverantwoord is om in mei ons Internationale concours te organiseren. Dit niet alleen vanwege de gezondheid van de ruiters, maar zeker ook die van onze trouwe bezoekers en vrijwilligers. Daarnaast vinden wij het niet gepast om juist nu aan onze trouwe sponsors financiële steun te vragen wanneer ze wellicht zelf alle zeilen bij moeten bijzetten tijdens deze zware tijden.” Dit betekent helaas ook dat het Sport Gala Tubbergen en de veulenveiling niet zullen plaatsvinden.

Het bestuur sluit zeker niet uit dat er later dit jaar alsnog een concours komt. Of dit een wat kleiner event zal worden waarbij de focus ligt op de landelijke en nationale rubrieken daar gaat het bestuur zich nog over buigen zodra de gehele situatie rondom COVID-19 onder controle is.

Foto’s: (C) Kiek4Fun

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer