Kans maken op een gratis boek van Rob Hoekschop?

Het zijn toch alleen de grote namen in de voetbalwereld die aandacht krijgen? Niet als Rick Ardesch het voor het zeggen heeft. In zijn nieuwe boek schenkt hij juist aandacht aan de mensen die deze sport beoefenen en de top niet hebben bereikt. Dit resulteert in een boek dat de lezer vaak schaterlachend over de pagina’s laat gaat en bovenal herkenbaar is voor eenieder die voetbalt, maar niet verder is gekomen dan de lokale amateurclub. ‘Rob Hoekschop – De biografie van een voetbalamateur’ is verschenen op vrijdag 15 februari en wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Wat moet je doen?

– Like de Facebookpagina van SportinTwente.nl
– Like de Facebookpagina van Rob Hoekschop
– Deel het bericht op de Facebookpagina van SportinTwente.nl

De 2 winnaars maken we op vrijdagavond 10 april bekend

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer