Online Pubquiz verbindt ‘familie’ Peatminers in coronatijd

Ook binnen Peatminers zijn er door het corona virus geen basketbalactiviteiten. Maar gelukkig zijn er genoeg creatievelingen binnen de vereniging om een alternatief voor de gezelligheid van het verenigingsleven te bedenken. Zo kwamen Tim en Susan Winkels op het idee een online pubquiz te organiseren.

Na de nodige voorbereidingen, inclusief een tot TV-studio omgebouwde keuken van de familie Winkels, was het dan afgelopen zaterdag zover. De presentatie van de pubquiz was in handen van de tweeling Tim en Susan. Via een livestream kon iedereen meegenieten van hun energieke optreden. Maar liefst 41 families hadden zich aangemeld, meer dan 100 Peatminers van jong tot oud, om samen te genieten van een avondvullend programma met vragen, grappen en vooral veel plezier.

De team apps werden overspoeld met foto’s en reacties van alle gezelligheid thuis op de bank. En de roep om herhaling klonk al snel. Een meer dan geslaagd alternatief voor de sporthal. Thuisblijven kan toch echt gezellig zijn!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer