200 rood-gele voetbalshirts Achilles vormen ontroerende boodschap

De vrijwilligers van CVV Achilles hebben vorige week hun leden en sponsoren een hart onder de riem gestoken door op het hoofdveld zo’n 200 shirts uit te rollen. De shirts vormden de tekst ‘Stay Safe – Tot Snel!’ en werden vastgelegd door Drone 053. Het leverde een ontroerende videoboodschap op.

Het idee kwam van secretaris Berende van der Woude: ”Achilles staat voor saamhorigheid. Bij Achilles kijken we altijd naar elkaar om. Dus ook nu, of misschien zelfs wel juist nu. We merken dat iedereen Achilles mist. We hebben daarom als bestuur ook alle leden een kaartje gestuurd om ze een hart onder de riem te steken. Ook hebben we op onze website verschillende rubrieken om in contact met elkaar te blijven en bellen we als bestuur de oudere leden op voor een praatje.”

De videoboodschap is hier te zien op YouTube:
Foto’s: drone 053 en Timo Oving
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer