Sportactiviteiten voor Almelose jeugd in de meivakantie

Sportbedrijf Almelo organiseert, in samenwerking met Avedan, verschillende sport- en spelmomenten voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Op woensdag 6 mei, donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei staan medewerkers van beide organisaties op maar liefst 11 verschillende sportvelden in Almelo, Aadorp en Bornerbroek om de sportactiviteiten voor de kinderen in goede en veilige banen te leiden. Directeur Erik Busscher van Sportbedrijf Almelo: “We zijn blij dat we op deze manier weer kinderen samen in beweging kunnen brengen. De jeugd heeft lang genoeg stil moeten zitten, door deel te nemen aan de sportactiviteiten kunnen ze hun energie weer kwijt.”

Strikte voorwaarden

Om de regels van het RIVM en het Twentse protocol na te leven, zijn er vaste tijden waarop kinderen kunnen komen sporten. Ouders mogen hun kind(eren) alleen halen en brengen, er is geen mogelijkheid om te blijven kijken. Deelnemers worden verzocht vooraf thuis een bezoekje aan het toilet te brengen. Per activiteit worden maximaal dertig kinderen toegelaten. Om dat te reguleren, is het voor deelnemers verplicht om zich vooraf op te geven via de nieuwe website www.veiligsporten.nu. Door in de zoekbalk van activiteiten ‘Almelo’ in te voeren, tref je een overzicht van alle aangeboden activiteiten in Almelo, Aadorp en Bornerbroek. Let op: vol = vol! Mocht het slecht weer zijn waardoor de activiteiten niet doorgaan, dan krijgen de deelnemers uiterlijk een halfuur van tevoren via een e-mail bericht.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer