Bryan Shaw versterkt selectie DOS-WK

Bryan Shaw speelt met ingang van komend seizoen voor korfbalvereniging DOS-WK. De 22-jarige Hengeloër speelt al vanaf zijn tiende levensjaar voor HKC uit Hengelo. Nu het KNKV besloten heeft dat DOS-WK het volgend zaalseizoen uitkomt in de eerste klasse was dit voor Shaw het juiste moment om de overstap te maken.

Shaw: ‘Ik ben ambitieus en wil mijzelf als korfballer graag ontwikkelen. De ambities van DOS-WK en mijzelf zijn een goede match. Ik kijk uit naar het samen spelen met mijn nieuwe teamgenoten en de trainingen onder leiding van Ruben Burchartz en Eric Rönitz’.  Trainer/coach Ruben Burchartz is blij met de komst van Shaw: ‘Een goede speler die zelf de keuze voor DOS-WK heeft gemaakt. Dit zegt iets over zijn ambitie’.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer