Jeugdtalent Morris Koetse naar Webton

Webton Hengelo heeft opnieuw een groot Twents talent in haar selectie opgenomen: Morris Koetse. Koetse is 17 jaar, maakte deel uit van Jeugd Oranje bij zowel het zaalvolleybal als het beachvolleybal en kwam het afgelopen seizoen uit voor Twente ’05 uit Enschede, de vereniging waarmee Webton een samenwerkingsverband heeft daar waar het betreft het opleiden van regionale jeugdspelers.

Doelstelling voor Webton is om volleybal bij de mannen in Twente op een zo hoog mogelijk niveau te continueren. Eerder werden hiertoe al aangetrokken trainer Rinke Olthof, middenman Tom Slaghekke, spelverdeler Bas Oude Alink en nu dus diagonaalspeler Morris Koetse, die in september a.s. in Wageningen gaat studeren en die ook in de belangstelling stond van diverse andere clubs.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer