Met komst van Keus en de Krey is trainersstaf Amicitia compleet

Rick Keus (44) wordt vanaf komend seizoen de nieuwe trainer/coach van het tweede team bij Korfbalvereniging Amicitia. Hij wordt daarnaast geassisteerd door de nieuwe trainer/coach van de A-junioren Gerben de Krey (41). Keus heeft een verdienstelijke rol bij Amicitia waarin hij naast een zeer lange en imposante loopbaan als speler de afgelopen jaren voornamelijk actief is geweest als scheidsrechter op het hoogste niveau van Nederland. Hij is nu klaar voor de volgende stap in zijn korfballoopbaan en begint als trainer bij zijn eigen club Amicitia.

De Krey heeft eveneens een behoorlijke staat van dienst. Naast speler heeft hij ook de nodige ervaring als hoofdtrainer op gedaan. Na clubs als SDO, HHV en laatstelijk Rheko uit Rheden heeft hij besloten zijn korfbal inzet dichter bij huis te zoeken. Voor hem ligt een fantastisch uitdaging om de talenten van Amicitia te begeleiden naar een hoger niveau, waardoor aansluiting en samenhang met de seniorenselectie wordt versterkt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer