MVV’29 organiseert online pubquiz

Zaterdag 25 april organiseert MVV’29 een online pubquiz voor bewoners van Harbrinkhoek-Mariaparochie en omgeving. Het belooft een gezellige (digitale) avond te worden. Er worden verschillende rondes gespeeld, waarbij de vragen over uiteenlopende thema’s en onderwerpen zullen gaan. De quiz start omstreeks 20.30 uur.

Vragen kunnen gaan over sport in het algemeen, het dubbeldorp maar ook bekende Nederlanders. Met andere woorden: voor iedere leeftijdscategorie leuk om mee te doen. Naast de eer om dorpsgenoten te verslaan, zijn er ook waardevolle prijzen te winnen. Daarnaast wordt het speciale spelonderdeel ‘Het Rad van Fortuin’ toegevoegd, waar ook prijzen aan gekoppeld zijn.

De pubquiz wordt afgenomen via een livestream op de Facebook- en Instagram-pagina van MVV’29. Dit is dus live te volgen voor alle deelnemers. De vragen kun je beantwoorden via de website Kahoot.it. Verdere informatie hierover volgt later via de website en social media kanalen van MVV’29.

“Doe mee als individu, samen met je partner of misschien zelfs met het hele gezin en beleef een gezellige avond. Gewoon veilig op de bank met een laptop of iPad op schoot of je smartphone in de hand”, aldus de organisatie van de quiz, bestaande uit Peter Voshaar, Stefan Kerkhof, Milan Weiss en Jari Wesselink.

De organisatie hoopt zodoende toch iets te kunnen ondernemen voor de bewoners van het dubbeldorp en hoopt op vele deelnemers. Op Eerste Paasdag om 15.30 uur is de inschrijving geopend en binnen twee uur waren de eerste twintig aanmeldingen al binnen. Ook daarna zijn weer aanmeldingen binnengekomen. Aanmelden, dan kan dat door een whatsapp bericht te sturen naar één van de vier organisatoren, die vermeld staan op de poster.

De pubquiz is een vervolg op de MVV vs Corona Battles, waarmee MVV’29 vorige week gestart is. Iedere week worden twee battles gespeeld: ‘Welke MVV’er zoeken we?’ (voor spelers en begeleiders van seniorenteams) en ‘Welke bekende voetballer zoeken we?’ (voor de jeugdleden). Iedere dag wordt 1 tip bekend, waarna op vrijdag 5 tips geweest zijn. Mensen die het antwoord weten, mogen op creatieve wijze een video insturen met daarin het antwoord.

De eerste week leverde dit vele inzendingen op, waarbij Kai Wesselink (combi-prijs: waardebon van €25,- te besteden in Sportkantine De Voltreffer en een bierpakket t.w.v. €25,-) en Tom Koek (Fifa punten t.w.v. €20,-) als winnaars uit de bus kwamen. Eerst genoemde wist te raden dat Sjoerd oude Geerdink de bekende MVV’er was, Tom raadde de bekende voetballer: Luis Suarez. Het hoofdbestuur van MVV’29 heeft hierin gefungeerd als jury om de beste en meest creatieve inzendingen te kiezen uit de mensen die het antwoord goed hadden. Ook deze week staan wederom aantrekkelijke prijzen op het spel. De organisatoren van de pubquiz, zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie van deze battles.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer