Nieuwe regionale speelsters voor Team Eurosped

Team Eurosped heeft voor het komende seizoen een aantal beloftevolle regionale speelsters aan zich weten te binden.

Voor de spelverdelers positie heeft de 18-jarige  Wies Bekhuis (foto intro nr.14) besloten Set Up ’65 in te ruilen voor Team Eurosped en heeft ze inmiddels een meerjarig contract getekend. Volgens technisch manager van Team Eurosped Diane Rademaker is Wies “een talentvolle jonge speelster met bravoure en flair. Eigenschappen van wezenlijk belang voor een spelverdeelster. Door haar beach-achtergrond wil ze zelf ook punten scoren.

Voor de libero positie komt Lieke Hilgenberg (21 jaar) over van streekgenoot Apollo 8. “Lieke wordt al een tijdje gevolgd door Team Eurosped” aldus Diane Rademaker. “Ze heeft lange tijd getraind bij de Volleybal Academie Twente onder Jan Berendsen. Lieke is een slimme speelster die de service pass en de verdediging op een natuurlijke wijze zal gaan aansturen. Lieke heeft 2 kenmerken die voor een libero van groot belang zijn: ze is een vechter en geeft nooit op, anderzijds heeft ze de rust, controle en kan het overzicht bewaren.”

Anneclaire ter Brugge (18 jaar) uit Ootmarsum heeft zich als midspeelster voor meerdere jaren aan Team Eurosped verbonden. Volgens Diane is Anneclaire “een super-atletische speelster. Ze springt hoog, verplaatst zich makkelijk en heeft een snelle slag. We hadden haar al langer op het oog. We zijn van mening dat ze zich nog verder kan ontwikkelen na de stappen die ze bij het Talentteam heeft gemaakt op Papendal. Ze is een echte Tukker; nuchter en ze laat zich de kop niet gek maken”. Anneclaire is erg in haar nopjes met haar keuze.

foto: Eurosped

Uit Deventer komt Evie van Kerkvoorde (18 jaar) Team Eurosped de komende jaren op de passer loper positie versterken. “Evie heeft bij Set Up ’65 een geweldige ontwikkeling doorgemaakt” volgens Diane. “Ze heeft zich in de luwte rustig op de p/l positie kunnen ontwikkelen en het afgelopen jaar was er voor haar een bepalende rol weggelegd. Evie is een vechter en gaat voorop in de strijd. Een speelster zoals we die in Vroomshoop graag zien”.

Actie foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer