Tornado D1 heeft zijn selectie compleet

Voor een groot deel zal de selectie van Tornado D1 hetzelfde eruit komen te zien als vorig seizoen waar een mooie 5e plek werd behaald in de 2e Divisie. Het team onder leiding van hoofdtrainer Patrick te Vaarwerk heeft afscheid genomen van Inger Platenkamp ( naar Dames 3 ) , Iris Olsman ( gestopt ) , Carmen Oude Luttikhuis ( gestopt ) en assistent coach Marianne Landeweer ( gestopt). De resterende 10 speelsters hebben aangegeven weer te willen gaan schitteren in het eerste dames team uit Geesteren.

Deze speelsters zijn:

Passer loper: Tina Weerink , Ellen Meijer en Femke Gehring

Hoofdblokkering: Yvette Maathuis , Lonne Overmeer en Esmee Oude Avenhuis

Spelverdeling: Jorieke Meijer en Pleuni Klein Haarhuis

Diagonaal: Babeth Slag en Jorieke Letteboer

Voor het nieuwe seizoen verwelkomd Tornado twee “nieuwe “ gezichten in haar selectie voor de positie van de libero. Danique Hutten ( vanuit D2 ) en Marlou Krone ( vanuit D3 ) zullen deze positie het komende seizoen gaan bezetten.

Tevens zal de technische leiding worden uitgebreid met Angelique Kokhuis die de functie assistent trainer/coach voor haar rekening zal gaan nemen voor het komende seizoen.

Foto’s: archief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer