Twee nieuwe speelsters Apollo 8

Eredivisionist Apollo 8 heeft zich opnieuw versterkt. Eerder werd bekend dat Marije ten Brinke de stap van het tweede team naar de eerste selectie maakt. Fleur Meinders en Daphne Knijff zijn de twee nieuwe aanwinsten en komend seizoen te zien in Borne. Naast de drie nieuwe aanwinsten heeft Eline Geerdink haar contract verlengd.

De 18-jarige spelverdeelster Fleur Meinders speelde de afgelopen drie jaar bij het Talentteam uit Papendal. De Twentse Daphne Knijff is 23 jaar en een passer/loper, komt over van Regio Zwolle Volleybal en brengt veel eredivisie ervaring mee naar Borne.

Eline Geerdink kwam vorig seizoen over naar Apollo 8. Zij blijft in Borne en speelt ook volgend seizoen in het Apollo 8 tenue.

Foto intro (spelverdeelster Meinders) Rudy Biekart.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer