Verlenging contract en twee nieuwe speelsters Team Eurosped

Nadat 10 dagen geleden de eerste groep van nieuwe speelsters zich aanmeldde bij Team Eurosped, heeft de ploeg uit Vroomshoop zich weten te versterken door het aantrekken van een ervaren topspeelster en een aanstormend jong talent. Tevens verlengde een speelster haar contract.

Voor de spelverdelers positie heeft Charlot Vellener (18 jaar, foto boven) voor 2 jaar bijgetekend. De technische staf is erg blij met deze verlenging. Volgens hoofdtrainer van Team Eurosped Jan Berendsen heeft Charlot al flink wat uren achter de rug in de eredivisie en heeft ze het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij Eurosped.

“Haar grote kracht is haar techniek en daar willen we graag samen met haar verder aan werken”. Charlot is blij dat ze na een té kort maar mooi en leerzaam seizoen zichzelf goed heeft kunnen ontwikkelen. Ze is ervan overtuigd een mooi seizoen tegemoet te gaan en dat ze haar bijdrage aan het teamsucces zal kunnen leveren.

Voor de midden positie komt de 25 jarige Lisanne Baak naar Vroomshoop. Lisanne verruilt Sliedrecht Sport voor Team Eurosped tot grote blijdschap van coach Diane Rademaker. ”Ik ben ontzettend blij dat één van de beste midden aanvalsters van de afgelopen competitie voor Team Eurosped heeft gekozen. Lisanne brengt aan de ene kant de nodige ervaring en is anderzijds nog steeds erg leergierig. Naast volleybal ervaring heeft ze ook levenservaring, noodzakelijk voor de juiste balans in het team.”

Vanuit het naburige Lemelerveld komt de 15-jarige Laura Roelofs, speelster van jeugd Oranje, over van De Bevers in Lemelerveld. Met de komst van Laura heeft Team Eurosped volgens Diane Rademaker een enorm talent binnen gehaald. “Laura is een linkshandige diagonaal die ook goed uit de voeten kan op de passer-loper positie. Naast dat ze opvalt door haar jonge leeftijd maakt ze ook indruk met haar lengte van 1,92 m. Het is fijn dat Laura haar volleybalontwikkeling belangrijk vindt en dat ze onder Jan Berendsen veel meer trainingsuren wil gaan maken dan dat ze gewend is, hierdoor zal een ze een enorme groei laten zien”.

Foto’s: Team Eurosped

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer