Wout Brama Pupillentoernooi afgelast

Vele voorbereidingsuren hebben de vrijwilligers van voetbalvereniging PH Almelo erin gestopt, maar zoals zoveel evenementen gaat ook het Wout Brama Pupillentoernooi niet door vanwege het corona virus. 20 juni 2020 zouden bijna 100 pupillenteams in de leeftijdscategorie van JO8 tot en met JO11 mee doen aan het toernooi bij PH Almelo. Veel gerenommeerde clubs uit de regio maar ook uit Drenthe en Gelderland zouden afreizen naar Almelo. Na het vroegtijdig afbreken van het voetbalseizoen is dit wederom een dreun voor vele pupillen.

Gelukkig valt er ook iets positiefs te melden. “Wij zijn zo enthousiast aan dit avontuur begonnen dat we volgend jaar zeker een nieuwe poging gaan wagen om het toernooi te organiseren, maar op dit moment staat gezondheid voorop” aldus Arjan Laarman en Gerwin Bosch die namens de organisatie spreken. “Ook dan hopen we weer op vele aanmeldingen”.  De exacte datum in 2021 zal zodra het schema van de KNVB gepresenteerd wordt bekend worden gemaakt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer