Jeugdteams DOS’37 Corona-proof in training

Afgelopen maandag hebben de eerste jeugdteams van voetbalvereniging DOS’37 hun geliefde voetbaltraining weer opgepakt. Om iets voor 18.00 uur stroomden de eerste kinderen het sportpark op, keurig volgens het opgestelde protocol. En wat hadden ze er zin in…als vrolijk spartelende lammetjes in de wei, van kunstgras wel te verstaan.

Het uitdagend opgezette circuit vol met (techniek-)oefeningen werd met veel enthousiasme afgewerkt. Uiteraard met behulp van de voor de spelers bekende jeugdtrainers en altijd weer onder de bezielende leiding van het Hoofd Jeugdopleiding van DOS’37, Marc Meier. Allemaal onder het toeziend oog van de dienstdoende corona-coördinatoren van deze avond. Complimenten aan deze heren dat ze altijd weer klaar staan voor onze jongste jeugd!

Wat was het weer mooi om te zien dat de allerkleinsten zich weer flink in het zweet werkten, ondanks de iets tegenvallende weersomstandigheden.

Na de eerste shift van 18.00-19.15 uur volgde om 19.30 uur een heuse ‘Anderhalve meter training’ voor de jong volwassenen binnen DOS’37, van JO15-1 en JO19-2. Uiteraard was dit wennen, geen partijvormen met fysieke duels maar ook tijdens deze shift veel enthousiaste spelers, die uiteraard blij waren elkaar na lange tijd weer op het voetbalveld te ontmoeten.  Al met al mogen we concluderen dat de 1e trainingsavond geslaagd is en de jeugdteams van DOS’37 prima ‘corona-proof’ kunnen trainen!

Foto’s: Jeroen Tempert

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer