Maak kennis met tennis bij ATV De Molenhoek

Tennisvereniging ATV De Molenhoek wil de tennissport voor iedereen mogelijk maken, nu het kabinet de maatregelen omtrent het coronavirus heeft versoepeld. De Actief Betrokken Club biedt een gloednieuw zomerabonnement aan. Voorzitter Rob Grooters: “Juist in deze tijd vinden wij het als Actief Betrokken Club belangrijk dat we de deuren voor iedereen openen. Tennis is één van de sporten die door de nieuwe maatregelen weer door iedereen beoefend mag worden. Bij ons is iedereen welkom om tegen een klein bedrag de hele zomer een balletje te komen slaan.”

Zomer Challenge

Het tijdelijke lidmaatschap draagt de naam Zomer Challenge, waarmee ATV De Molenhoek volwassenen uitdaagt om zo kennis te maken met tennis. Met dit abonnement kunnen nieuwe leden in de maanden mei, juni, juli en augustus onbeperkt gebruik maken van de kunstgras tennisbanen van de vereniging. Ook deelname aan een eindtoernooi zit bij de Zomer Challenge inbegrepen, mits dit deze zomer door de maatregelen wordt toegestaan.

De Zomer Challenge is voor iedereen die 18 jaar of ouder is. De kosten bedragen € 30,00 per persoon. Het lidmaatschap start bij aanmelding en stopt automatisch op 1 september 2020. Opgeven kan via Rob Grooters. Mail dan je naam, adresgegevens en telefoonnummer door naar voorzitter@atvdemolenhoek.nl.

Maatregelen

Door de nieuwe maatregelen zijn niet-contactsporten die in de buitenlucht worden beoefend, weer toegestaan. Dat betekent dat onder andere tennis voor iedereen weer mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. ATV De Molenhoek hanteert daarbij de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM. Volwassenen dienen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en iedereen dient bij klachten thuis te blijven. Voor het gebruik van de banen in de avonduren en in het weekend dient men vooraf vanuit huis de baan te reserveren. Bovendien mag er alleen in enkelspel gespeeld worden.

De kantine, kleedkamers en toiletten blijven vooralsnog gesloten tot 1 juni. Grooters: “Een beetje ontspanning en beweging doet ons allemaal goed. Tennis is een sport die je heel goed op anderhalve meter afstand kan uitoefenen. Ook op het park is de afstand goed te bewaren, zeker als we ons allemaal aan de voorgeschreven regels houden.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer