TVC’28 organiseert een kennismaking dag voor basisschoolleerlingen

Zaterdag 6 juni wordt er bij voetbalvereniging TVC ‘28 een kennismaking dag georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor basisschoolleerlingen van de groepen 1, 2 en 3 die interesse hebben in voetbal of het gewoon leuk vinden om met een bal te spelen.

Tijdens de kennismaking dag zal er een training worden verzorgd door een enthousiaste en ervaren trainer van TVC ’28, die traint volgens de richtlijnen van het KNVB-welpenvoetbal. Aan de hand van speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen ontdekken jongens en meisjes op jonge leeftijd hoe leuk voetbal kan zijn! Voor de meisjes zal er een trainster/speelster aanwezig zijn.

De kennismaking dag begint om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Bij deze kennismaking dag zullen de hygiëne- en veiligheidsregels van TVC ’28 in acht worden genomen. Aanmelden voor de kennismaking dag kan via activiteiten@tvc28.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer