Old Stars Twenterand weer begonnen met de training

De Old Stars Twenterand zijn afgelopen vrijdagmorgen op de nationale dag van het bewegen na een gedwongen periode van absentie weer begonnen met de training. Op het sportcomplex Het Twistveen van vv Voorwaarts was onder heerlijke weersomstandigheden Koning Voetbal weer de baas en de naar het kunstgras gekomen Old Stars genoten weer met volle teugen.

Corona coördinator Dick Netters had er goed het oog in. Trainer Stef Lamberink zorgde voor aantrekkelijke trainingsvormen, waarbij er op ten minste anderhalve meter onderlinge afstand van elkaar werd getraind. Erkend FC Twente-supporter Dick Aalderink (foto) uit Vriezenveen kreeg voor aanvang van de training een mondkapje met een hoog Tukkergehalte cadeau, omdat hij niet uitgepraat raakte over zijn grote voetballiefde.

De Old Stars Twenterand blijven elke vrijdagmorgen trainen tot en met 17 juli aanstaande. Daarna is het tijd voor de zomervakantie en worden na die periode de wekelijkse trainingen weer hervat. Sportieve senioren van 60 jaar en ouder uit Twenterand worden van harte uitgenodigd om vanaf vrijdagmorgen 5 juni vanaf 10.00 uur een training vanaf de zijlijn bij te wonen. Ook kan er direct al vrijblijvend actief meegedaan worden om zo kennis te maken met het wandelvoetbal.

De corona crisis heeft aangetoond hoe belangrijk bewegen en fitheid zijn. Het wandelvoetbal bij De Old Stars Twenterand staat wekelijks garant voor enkele gezellige uurtjes trainen onder deskundige leiding. Daarnaast zijn er leuke gezamenlijke sociale activiteiten en deelname aan toernooien, waarbij de Old Stars Twenterand vaak opmerkelijk goed scoren. Daarom een oproep aan de voetballiefhebbers van 60 jaar en ouder uit Twenterand om deze uitdaging aan te gaan. Kijk voor meer informatie onder over de Old Stars Twenterand onder het kopje “teams” op de website www.vvvoorwaarts.nl

Foto’s: Henk Prijs

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer