Lars Gottemaker stopt als international

Waterpoloër Lars Gottemaker heeft een punt gezet achter zijn interland loopbaan. De Nijverdaller kan het drukke programma van Oranje niet meer langer combineren met zijn werk als fysiotherapeut. De 32 jarige Gottemaker, speler van Het Ravijn, had nog graag willen schitteren op de Olympische Spelen maar het corona virus gooide roet in het eten.

 

Gottemaker deed mee aan de EK’s in 2014, Eindhoven, 2016, Barcelona en 2018, Boedapest. Hij miste de Olympische spelen van 2016 en wilde nog een keer vlammen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo. Kwalificatie moest bewerkstelligd worden in maart van dit jaar in Rotterdam maar het corona virus voorkwam dat waarna ook de Olympische Spelen met een jaar werden uitgesteld.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer