Nieuwe trainer/coaches dames en heren PW

Per 1 juli zal Rob Hupkens trainer/coach van het nieuw te formeren Heren 1 van PW worden. Hij is een ervaren trainer/coach die al meer dan 25 jaar in die rol op en rond de hockeyvelden is te vinden. Zijn laatste werkzaamheden waren trainer/coach van Meppel H1 en trainer/coach van Lochem jongens A1. Komende weken zullen er enkele open trainingen onder zijn leiding plaatsvinden waarna hopelijk spoedig met een nieuwe groep kan worden toegewerkt naar een mooi en goed seizoen.

Ook per 1 juli zal Daan Kruisinga de rol van trainer/coach van Dames 1 voor het nieuwe seizoen op zich nemen. Kruisinga neemt hierin de rol over van Frank Timmers over die na 1 seizoen heeft aangegeven zijn werkzaamheden als journalist bij Tubantia niet te kunnen combineren met de rol van trainer/coach van Dames 1. Daan Kruisinga is een bekende van de club aangezien hij al meerdere jaren trainerscoördinator bij ons is, oud speler van Heren 1 is en de afgelopen jaren met succes onze jongens A1 naar de landelijke subtop heeft geleid.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer