Veerle Heebing vijfde nieuwe speler bij Borhave

Met de 16 jarige Veerle Heebing uit Groessen (bij Zevenaar) kan Borhave opnieuw een speler aan de selectie toevoegen. Met 16 jaar is Veerle op dit moment veruit de jongste nieuwe selectiespeler voor komend seizoen. Trainer coach Herman Keppels is dan ook blij dat hij met dit talent verder vorm kan geven aan de zo gewenste verbreding en verjonging van het Bornse eredivisieteam. Veerle speelt op dit moment in de jeugdselectie van VOC Amsterdam. Veerle is een rechtshandige speelster die de laatste jaren vooral op de linker opbouwpositie speelde

Maar wie is Veerle Hebing?

Hoi ik ben 16 jaar. Ik woon in Groessen samen met mijn ouders en 2 jongere broers. Komend jaar zit ik in het examenjaar van het VWO. Op mijn 4e ben ik gestart met handballen bij HV Duiven. Bij deze vereniging heb ik voor het eerst jeugddivisie gespeeld in de C/B-jeugd. Via HV Duiven kwam ik in contact met handbalschool Gelre. Daar heb ik meerdere jaren extra trainingen gevolgd. Ik wilde mij nog verder ontwikkelen en dit kon bij de jeugdopleiding van VOC Amsterdam.

Bij VOC heb ik de afgelopen 2 jaar in de jeugddivisie gespeeld. Ook volgde ik extra trainingen bij RTC-Limburg.Ik vind het een geweldige kans dat ik mag aansluiten bij de damesselectie van Borhave. Ik hoop komend jaar op een heel mooi en leerzaam seizoen.

Foto: Tatjana Matthaei-Bogaard.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer