Binnensporten per 1 juli weer aan de slag

De binnensporten mogen per 1 juli weer aan de slag. Dat heeft de koepel NOC*NSF vandaag te horen gekregen van het ministerie van VWS. Er waren onduidelijkheden nadat het kabinet eerder bekend maakte dat onder andere de sportscholen en de sportkantines per 1 juli wel weer mogen opstarten. De versoepeling gaat overigens alleen door wanneer de ontwikkelingen rond het coronavirus niet de verkeerde kant opgaan.

De sportkoepel kijkt ook al naar de datum van 1 september en gaat in gesprek met het ministerie hoe om te gaan met 1.50 meter regeling en wil graag in de maand voorafgaand experimenteren met publiek en looplijnen en zullen daarvoor protocollen gaan opstellen.

In het concept volleybalprogramma begint het Bornse Apollo 8 met een uitwedstrijd bij Sliedrecht Sport, Set Up’65 start met een uitwedstrijd tegen het Talentteam Papendal en Eurosped neemt het in de Oostelijke derby op tegen Regio Zwolle. De start van de competitie staat vooralsnog gepland voor 10 oktober.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer