Frame voetballen bij sv PH Almelo

Altijd al gedacht dat je niet kan voetballen, omdat je een loopbeperking hebt? Daar komt nu een einde aan. Bij sv PH Almelo kan je op de vrijdagen komen trainen onder begeleiding van een enthousiaste trainer en zijn assistent. In samenwerking met de KNVB en met ondersteuning van Heracles Almelo gaat sv PH Almelo een nieuwe vorm van voetbal aanbieden. Het Frame-voetbal!

Frame-voetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijkse leven met een rollator lopen of zich me krukken voortbewegen, maar wel met een Frame kunnen voortbewegen. De sport wordt echter niet met twee elftallen gespeeld, maar in een 4-tegen-4 variant. Naast het feit dat Frame-voetbal zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren. Vergroot je ook je sociale contacten door in een team te spelen en lid te zijn van een vereniging.

Wat heb je nodig

Je kan komen voetballen met je eigen frame. Trek daar goede schoenen bij aan waarop je het beste kunt lopen en sv PH Almelo zorgt voor de rest!

Frame-voetbal bij sv PH Almelo

Vanaf september kan er ook Frame-voetbal worden gespeeld bij sv PH Almelo. 24 september is er een clinic verzorgd door Ramon Storm (KNVB) om 17:00 uur. Trainingen worden aangeboden op de vrijdagen van 17:00 tot 18:00 uur. De eerste training staat gepland op vrijdag 2 oktober.

Geef je op en doe mee!
Vragen? Die kun je deze stellen via de mail p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl of bellen naar 06 40 15 12 81.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer