ALBO OPEN nu van 4 t.m. 12 juli

I.v.m. Corona en de regelgeving was het al afgelast, het officiële KNLTB toernooi van TV Albergen genaamd ALBO OPEN 2020. Jaarlijks een prachtig tennistoernooi met grote opkomst en veel wedstrijden in 2 weken tijd. Het zou worden georganiseerd van 29 juni t/m 12 juli.

Nu kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat door de versoepelingen ook per 1 juli weer officiële toernooien plaats mogen vinden en heeft TV Albergen op vrijdag 26 juni jl groen licht gekregen van de KNLTB om alsnog het ALB OPEN doorgang te laten vinden en wel van 4 juli t/m 12 juli. Een iets kortere versie maar niet minder leuk.

Waar de toernooicommissie normaal gesproken 3 maand uittrekt om dit toernooi te organiseren, de indeling te maken, sponsoren te zoeken en facilitair alles in te richten heeft deze nu maar 1 week de tijd om dit alles op poten te zetten. Gelukkig hebben we het draaiboek liggen en zetten we alles op alles om net als de voorgaande jaren hier weer een succes van te maken. Je moet eigenlijk wel gek zijn om zoiets nog te doen op zo’n korte termijn. Maar bij TV Albergen zijn ze niet gek maar knettergek, en wel op het spelletje tennis en dus gaan ze er vol voor om al die tennissers die maandenlang geen toernooien konden spelen zo snel mogelijk weer bij hun op de baan te krijgen. We gaan er voor.

Inschrijven voor het ALBO OPEN 2020 kan dus ook maar kort: tot woensdag 1 juli a.s. via toernooi.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer