Ashleigh Weerden verruilt FC Twente voor Montpellier HSC

Ashleigh Weerden transfereert deze zomer naar Montpellier HSC. Na drie seizoenen bij FC Twente verruilt de 21-jarige Weerden haar rood gekleurde tenue voor dat van de Franse club. Met deze transfer gaat een langverwachte wens van Weerden in vervulling, namelijk voetballen in de hoogste Franse competitie. Montpellier HSC eindigde het seizoen 2019-2020 op de vierde  op de ranglijst.

De jonge en talentvolle Weerden hoopt zich bij haar nieuwe club nog meer te ontwikkelen en zich te kunnen laten zien in een van de grootste Europese competities.

Weerden: “Ik ben heel blij en trots op deze transfer. Na drie mooie jaren bij FC Twente, waarin we onder andere kampioen werden en de allereerste Eredivisie Cup wonnen, kijk ik ernaar uit om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Frankrijk en de Feminine Division1 spreekt mij ontzettend aan. Ik heb er heel veel zin in om bij Montpellier te starten.”

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer