FC Twente ontslaat achttien medewerkers waaronder Evert Bleuming

FC Twente snijdt drastisch in het werknemersbestand. Het betreft maar liefst achttien medewerkers, elf fulltimers en zeven parttimers, twintig procent van het ondersteunend personeel. Bij deze medewerkers behoort ook hoofd scouting Evert Bleuming, die ook al in 2015 slachtoffer werd van een ontslagronde. Als oorzaak geeft FC Twente aan dat het corona virus de financiële situatie snel heeft verslechterd.

In 2015 moest Bleuming samen met Jan Staa de Grolsch Veste verlaten en zette bij FC Utrecht zijn werkzaamheden voort. In 2018 keerde hij terug bij FC Twente en stelde in grote lijnen het elftal samen dat kampioen werd in de Keuken Kampioen divisie en promotie bewerkstelligde naar de Ere divisie.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer