Peet Bijen naar ADO Den Haag; Zorniger geen trainer FC Twente

De transfer vrije Peet Bijen verruilt met ingang van het nieuwe seizoen FC Twente voor ADO Den Haag. De 25 jarige Hengeloër kon zijn contract wel verlengen bij de Enschedese formatie, maar moest dan wel salaris inleveren. Bijen doorliep de jeugdopleiding bij FC Twente en speelde al zijn hele carrière voor de Tukkers. Bijen tekende donderdagmiddag een contract voor twee seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Een andere tegenvaller voor de nieuwe technisch directeur Jan Streuer is, dat de beoogde trainer, de Duitser Alexander Zorniger niet naar Enschede komt. Volgens ingewijden was het wachten nog op de handtekening, maar de uitspraak van Streuer tijdens de persconferentie dat zijn voorkeur naar een Nederlandse trainer/coach uitging, gooide roet in het eten.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer