Jesse Linthorst 1ste in algemeen klassement korte survival run

Door de corona maatregelen is ook het seizoen voor de survivalrunners vroegtijdig tot een eind gekomen. De Survivalrunbond heeft besloten dat de tussenstand van de verschillende klassementen, tevens de eindstand wordt. Voor diverse leden van Atletiek- en Survival vereniging Atletics betekende dit dat ze een goede top 10 klassering kregen in de landelijke survivalrun competitie.

Op de korte survivalrun werd Jesse Linthorst, sporttalent van de gemeente Hellendoorn, 1ste. Clubgenoot Thijs Havinga haalde ook het podium met een hele mooie 2de plaats. Ook Hugo Braas had een heel goed seizoen maar belande net naast het podium op de 4de plaats. De 4de Atletics lid op de korte survival run is Jochem Pot. Hij eindigde in dit landelijk klassement op de 6de plaats.

Bij de jeugd, meisjes tot en met 17 jaar, werd Pam Schwarte 7e. Ook bij de jongens tot en met 11 jaar was een Atletics lid in de top terug te vinden. Roan Bruggeman pakte daar een verdiende 8ste plaats.

Eigen foto: Jesse Linthorst

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer