Jolly Jumpers organiseert het Marcant Summerbasketbalcamp

Ieder jaar gaan de jongste leden van Jolly Jumpers op jeugdkamp. Helaas kwam corona om de hoek kijken, waardoor het jeugdkamp niet door kon gaan. Een aantal vrijwilligers hebben de koppen bij elkaar gestoken om een summercamp te organiseren. Dit summercamp vind plaats op zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus aanstaande.
Beide dagen worden opgedeeld in twee dagdelen, de ochtend en de middag. Tussendoor wordt er een gezamenlijke lunch gegeten. Op zaterdag staan Wim van Ek en Lace Strong voor de groep. Wim is een bekende van de vereniging. Afgelopen seizoen was hij actief bij dames 1 en aankomend seizoen bij U18. Lace Strong is iets minder bekend bij de jeugd, maar de “oude garde” kent hem misschien wel. Op zondag 9 augustus staat Mart Kieftenbeld voor de groep. Mart is de hoofdcoach van dames 1. Een aantal speelsters van dames 1 zullen Mart hierbij assisteren. Om het weekend af te sluiten, gaan ze met z’n allen naar Marcant, de hoofdsponsor van het Summercamp.
Het doel van het Summercamp is om de jeugd een extra moment te kunnen laten basketballen. Natuurlijk staat plezier hierbij voorop. Wij van Jolly Jumpers hopen dat het een succesvol weekend gaat worden, dus wil jij je skills verbeteren of gewoon lekker basketballen? Meld je dan aan. Basketbal jij niet bij Jolly Jumpers, maar wil je wel graag meedoen? Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via deze link: www.jollyjumpersbasketbal.nl/summercamp
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer