Danique Kerkdijk verlengt contract bij Brighton & Hove Albion FC

Danique Kerkdijk komt volgend seizoen opnieuw uit voor Brighton & Hove Albion FC. De 24-jarige verdedigster kwam afgelopen zomer over naar deze club, na twee jaar in dienst te hebben gespeeld van het Engelse Bristol City. De Engelse Women’s Super League werd dit seizoen vroegtijdig beëindigd door toedoen van het coronavirus. Kerkdijk en haar team sloten het seizoen daardoor af op een negende plaats.

Kerkdijk: “Vorig jaar maakte ik de overstap naar Brighton & Hove Albion om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het afgelopen seizoen heeft mij dit zeker gegeven. Ik heb gedurende het seizoen een steeds belangrijkere rol gekregen en ben blij met het vertrouwen en de waardering van de club.”

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer