Tweede druk boek 100 jaar De Zweef

Er komt een tweede druk van het boek over 100 jaar De Zweef. De eerste oplage ad 350 stuks was anderhalve dag na de boekpresentatie op 15 juni geheel uitverkocht. Daarna meldden zich nog meer dan 100 belangstellenden voor een exemplaar van deze imposante trilogie. Besloten is daarop om 200 extra exemplaren van het boek te bestellen. Deze tweede oplage wordt begin augustus bij de club afgeleverd.

Het boek 100 jaar De Zweef is goed ontvangen door de mensen die een exemplaar hebben kunnen bemachtigen. De reacties zijn uiteenlopend, maar uitsluitend positief. Het is ook niet niks: de geschiedenis van de club ingebakerd in de wereldgeschiedenis en (zeer uitgebreid) de geschiedenis van 100 jaar Nijverdal. Tel daarbij op dat in het boek ook de andere Nijverdalse voetbalclubs uitgebreid aan de orde komen, en het plaatje is compleet. Ruim 1200 pagina’s met heel veel foto’s.

De tweede druk van het boek is net als de eerste te koop via www.webshopdezweef.nl . Kies daar rechts onder “categorieën” voor “100 jaar De Zweef” en bestel vervolgens het boek. Wie heeft besteld, krijgt in de loop van augustus bericht wanneer het boek kan worden afgehaald.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer