Lynn Peters nieuw aanwinst U18 team Jolly Jumpers

Lynn Peters, het 13-jarige basketbaltalent uit Almelo, is de nieuwe aanwinst voor het U18 team van Jolly Jumpers. Het afgelopen jaar kwam zij uit voor Vriezenveense Peatminers en daarvoor speelde ze twee seizoen bij Landstede in Zwolle.

Naast het basketbal, gaat Lynn naar 3 HAVO op het oud Erasmus in Almelo. Volgens Lynn is dit goed te combineren met basketbal en daardoor is het plaatje voor het komend seizoen compleet. “Ik heb veel zin in aankomend seizoen, dit omdat ik in een nieuw team kom en daar erg veel van kan leren. Ik kijk vooral uit naar de wedstrijden, dit omdat we door heel Nederland moeten reizen, een gave ervaring. Ik hoop dat ik bij dit team mijn steentje bij kan dragen en veel kan leren, ik heb er veel zin in”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer