HHC Hardenberg contracteert keeper Nick Borgman

HHC Hardenberg heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen Nick Borgman vastgelegd. De keeper tekende een contract tot medio 2022. De 23-jarige speler was afgelopen seizoen de vaste keeper van het Duitse BSV Schwarz-Weiß Rehden, dat uitkomt in de semi-professionele competitie Regionalliga Nord.

Eerder speelde de technisch onderlegde doelman uit Dalen onder meer bij PEC Zwolle en FC Groningen. Na een tussenstap en kampioenschap bij VV Hoogeveen vertrok hij naar Rehden, ruim vijftig kilometer ten zuiden van Bremen. “De afstand ging eerst prima, maar daarna werd dat mij te veel. Ik keek ernaar uit om weer in Nederland te spelen. En HHC Hardenberg heeft een naam hoog in het amateurvoetbal. Een mooie uitdaging dus”, reageert Borgman. Met Borgman, Ramon Nijland en Jorn-Jan van de Beld is het keepersteam compleet.

Foto’s: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer