Jermaine Kleine verbeterd legendarisch record van Hugo Pont op 400 m. horden

Prachtig nieuw Twents record bij de B-junioren voor Jermaine Kleine op zijn eerste 400 hordenrace ooit: 55.17 sec. waarmee hij een legendarisch record van Hugo Pont (55.6) uit de boeken loopt. Dit is het 3de clubrecord en 1 Twents record in 2 weken voor Jermaine Kleine. Jermaine is 1e jaars B en dat stelt de resultaten in een ander daglicht en geeft de resultaten een extra mooi tintje.

Op een regenachtige dag in Heerenveen hebben alle AC Tion atleten laten zien dat ze onder slechte omstandigheden ook top kennen presteren. Menig persoonlijk record werd er verbroken inzet en de wil om iets goed neer te zetten kenmerkte dit selecte atleten groepje van AC Tion.

Dat beloofd wat voor de komende weken ondere betere weer omstandigheden. Zoals Jermaine Kleine het mooi verwoorde voor alle atleten van AC Tion.: “Slecht weer is geen excuus om niet goed te presteren”.

Foto’s archief AC Tion

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer