3 km challenge bij SISU Almelo

Afgelopen maandag heeft de 3 km challenge bij SISU plaats gevonden. Dit was de 1e wedstrijd bij sISU sinds de start van de corona crisis. Initiatiefnemer van deze challenge was Daan Schouten. Totaal waren er 32 personen die zich hadden aangemeld. De organisatie heeft de lopers in verschillende series laten starten voor hun 3 km.

Iedereen moest van te voren aangeven wat zijn richttijd zou zijn. De series werden zodanig samengesteld dat men samen met andere lopers van hetzelfde niveau zouden gaan starten in de zelfde serie. Het was een open, vrijblijvende avond om de saamhorigheid tussen de leden te vergroten.

De snelste tijd van deze avond is gelopen door Bauke Rijper in een tijd van 9.50 minuut. Nummer 2 was Erjan Tempert in 9.56 minuut en de derde tijd was voor Stijn Dierink in 10.04 minuut.

De foto’s zijn gemaakt door: Hans Cronenberg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer