Alsnog promotie heren HC Twente

Hoewel het heren 1 team van Twente vorig seizoen 2018-2019 oppermachtig was, wisten ze bij de play offs in Schiedam net niet de zo begeerde promotie binnen te slepen. Nog een seizoen met grote cijfers winnen was geen leuk vooruitzicht, maar de heren waren vast beraden en gingen ervoor. Seizoen 2019-2020 zouden zij promoveren. 

Onder leiding van de coach Paul Schulz, waren ze op de goede weg en lagen de kansen open. Maar toen kwam Covid-19, alles lag stil en de KNHB besloot tot geen promotie/degradatie, Iedereen moest opnieuw beginnen in seizoen 2020-2021. Het begrip was er maar de teleurstelling was enorm. Een aantal spelers zou vertrekken vanwege studie. Er kwam aanvulling vanuit de jongens A, het heren 2, Hc Pijnacker en er werd besloten WE GAAN ERVOOR.
Deze week kwam alsnog de beloning voor de inzet en het harde werken. Vanuit de KNHB kreeg Hc Twente heren 1 te horen dat ze, op basis van behaalde resultaten voor de corona stop, alsnog zouden promoveren. Wel stiekem  gehoopt, maar niet meer verwacht. Komend seizoen start Twente heren 1 dus toch in de 3e klasse.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer