Geen doorgang Schröder Masterclass 2020

Uiteraard is het geen verrassing maar de Schröder Masterclass 2020 gaat niet door. Normaliter de organisatie nu het centrum van Tubbergen omtoveren tot een zandpiste, waarbij ze veel mensen bij elkaar willen brengen om te genieten van shows, feestavonden en spectaculaire paardensport. Helaas zijn ze, net als vele andere evenementen ook genoodzaakt om de Schröder Masterclass van 2020 te annuleren. 😢

Desalniettemin gaan ze volle kracht vooruit om van de Schröder Masterclass 2021 een groot succes te maken waarbij iedereen hopelijk weer een fantastische week kunnen organiseren. Ondanks dat niet iedereen op de tribune kunnen plaatsnemen of naar het gezellige ruiterbal kan, heeft ’t Oale Roadhoes nog wel een feestje in petto. Op dinsdagavond 4 augustus treden er meerdere bands op in het hartje van Tubbergen waaronder De Woudrukkers. Het bestuur van de Schröder Masterclass hoopt jullie allemaal weer te zien tijdens editie 2021!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer