Heracles Almelo legt Sinan Bakis voor drie seizoenen vast

De 26 jarige Sinan Bakis speelt de komende drie seizoenen voor Heracles Almelo. De Turks-Duitse spits komt over van FC Flyeralarm Admira, uitkomend op het hoogste niveau van Oostenrijk. “Heracles Almelo is een goede club voor mij”, vertelt Bakis. “Ik denk en hoop hier een volgende stap te kunnen maken. Ik verheug me er op om in dit stadion te spelen, doelpunten te maken en overwinningen te vieren.” Omdat Bakis met zijn voormalige club het seizoen in de Oostenrijkse Bundesliga heeft uitgespeeld, krijgt hij van Heracles Almelo nog even vrijaf. Tijdens zijn vakantie traint de spits volgens een individueel schema, over twee weken sluit hij aan bij de groepstraining in Almelo.

Technisch manager Tim Gilissen: “Sinan is een speler die goed past in het profiel dat we zoeken. Daarbij kijk je natuurlijk naar doelpunten en leeftijd, maar ook naar het speltype. Sinan is een teamspeler die hard werkt en veelzijdig is in zijn manier van doelpunten maken. Met zijn ruime ervaring en specifieke kwaliteiten kan hij veel toevoegen aan onze ploeg.” Bakis speelde in de jeugdopleiding van het Duitse Bayer 04 Leverkusen. Daarna stond hij onder contract bij Kayserispor en Bursaspor in Turkije. Sinds 2018 speelde Bakis bij FC Flyeralarm Admira.

Foto’s: @Heracles Almelo/ nesimages.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer