Heracles Almelo toont door supporters gekozen thuisshirt

Heracles Almelo presenteert het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021. Het shirt is het winnende ontwerp van een verkiezing onder supporters. Naast de herkenbare zwart-witte banen heeft het shirt een patroon dat verloopt vanaf de onderzijde.

Shirtexpositie bij de eerste training

Het thuisshirt wordt komende maandag tijdens de eerste training van het seizoen voor het eerst gedragen door de spelers. Vanaf dat moment is het shirt ook verkrijgbaar voor supporters. Maandag is er een speciale expositie met shirts uit de clubhistorie op de omloop van Erve Asito. Daar is het shirt voor het eerst fysiek te koop.

Exclusieve fotoshoot met spelers

In de online shop van Heracles Almelo is het shirt nu al te bestellen. De eerste honderd supporters die het shirt bestellen, krijgen een toegangskaart voor de training én krijgen na afloop van de training de gelegenheid op de foto te gaan met de spelers. Iets dat vanwege de coronamaatregelen exclusief is.

20% korting seizoenkaarthouders

Als dank voor hun trouwe steun biedt Heracles Almelo in samenwerking met kledingsponsor Acerbis seizoenkaarthouders dubbel zoveel korting op het thuisshirt. Zij profiteren tot 1 augustus van maar liefst 20% korting op het nieuwe shirt.

Foto’s: @ Heracles Almelo

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer