Trainer Stef Lamberink langer aan de Old Stars Twenterand verbonden

Op het sportpark Het Twistveen van vv Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk werkten de Old Stars Twenterand op vrijdag 17 juli de laatste training van het seizoen af. Na afloop was er een gezellige Barbecue met dank aan sponsor Bertus Veld van de plaatselijke Jumbo. Hans Nieboer maakte namens het bestuur van de Old Stars Twenterand bekend dat het contract van trainer Stef Lamberink uit Vroomshoop ook volgend seizoen doorloopt. Dat werd met een instemmend applaus van de wandelvoetballers begroet. Stef Lamberink, ook trainer van derde klasser vv Avereest, is afgelopen seizoen bij de Old Stars Twenterand begonnen als opvolger van Bernd Bove.

De Old Stars Twenterand beleven in augustus aanstaande hun eerste lustrum en het ledental is in de afgelopen vijf jaar tot bijna 30 spelers gegroeid. Behalve de wekelijkse trainingen en deelname aan toernooien in de regio en elders in den lande worden de nodige sociale activiteiten voor de senioren van 60 jaar en ouder georganiseerd.

Na de vakantieperiode wordt op vrijdagmorgen 28 augustus vanaf 10.00 uur weer begonnen met de wekelijkse trainingen op Het Twistveen. Daarbij zijn belangstellende sportieve 60-plussers uit Twenterand van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij het steeds populairder wordende wandelvoetbal.

Foto’s: Henk Prijs

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer