Voorbereidingsprogramma dames Tornado bekend

In de nu nog steeds onzekere tijd rond het Covid-19 virus zijn de dames van Tornado uit Geesteren sinds 18 mei weer hard in training gegaan om de conditie weer op pijl te krijgen. Vanaf 3 juli mochten de dames van Tornado weer in de zaal laten zien of deze conditie ook weer goed kon worden omgezet in het volleybalspelletje. Na drie weken intensieve zaaltraining kan de technische leiding tevreden terug kijken. De totale inzet en het niveau was goed, en nu twee weken rust en toewerken naar het nieuwe seizoen.

De technische staf van Tornado heeft als voorbereiding voor het seizoen 2020/2021 een intensief programma gerealiseerd. Op 15 augustus zal de eerste test worden gedaan tegen de dames van Weghorst Makelaardij WVC uit Wierden.

Op 22 augustus zal Tornado haar eigen Herman Smienk toernooi gaan houden. De aantal teams zal dit jaar helaas minder zijn dan we in de andere jaren gewend waren. Dit i.v.m. de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, vanaf 10.00 uur kunt u onderstaande ploegen aan het werk zien. Dit jaar zullen hierbij de eerste teams aanwezig zijn van Kerkemeijer Gemini, De Bevers en Rivo Rijssen. Apollo 8 en Springendal-Set Up 65 komen met het derde team.

Op 29 augustus zullen de dames uit Geesteren aantreden in Ommen om daar mee te doen aan het Flater toernooi. Hier zal gespeeld worden tegen Madjoe D1 , De Bevers D1 en Sudosa Desto D3. Op 31 augustus zal thuis een oefenpot worden gespeeld tegen het eerste team van Dynamo Tubbergen.

Op 5 september reizen de dames af naar Denekamp om daar een toernooi te gaan spelen georganiseerd door TiMaX/DeVoKo. Buiten Tornado zullen hier ook aanwezig zijn Armixtos Amsterdam, Dash Vorden, DVO Hengelo (Gelderland), Kalinko Den Haag, Thor Bergambacht, Protos Utrecht, Apollo D3 Borne, Sudosa D3 Assen, Bevers uit Lemelerveld en D1 en D2 van Timax/DeVoKo.

Na 5 september is het programma nog niet geheel duidelijk i.v.m. het concept programma van de bekerwedstrijd die thuis gespeeld zal gaan worden tegen de dames van Halley D1 uit Wehl en de competitiestart vanaf waarschijnlijk zaterdag 26 september thuis tegen Avior D1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer