Wout Brama verlengt contract met een jaar

Wout Brama heeft zijn contract bij FC Twente met een jaar verlengd. De middenvelder gaat opnieuw samenwerken met Ron Jans. De twee deden dat ook al eerder bij PEC Zwolle. Twee jaar geleden kwam hij terug in Enschede en zorgde met zijn inbreng ervoor dat FC Twente na en jaar weer terugkeerde in de eredivisie.

Afgelopen seizoen liep het een stuk minder. Gonzalo Garcia had hem niet meer nodig en de Almeloër mocht plaats nemen op de tribune. Ook de uitgelekte Brama-tapes zorgde voor veel onrust en ongenoegen, maar dit is nu allemaal verleden tijd.

“Ik ben blij dat ik vorige week de problemen met Sander Boschker uit heb kunnen praten. Ik zet daar nu een streep onder. We hebben elkaar hard nodig en ik heb er veel zin in”.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer